Reviews

Wandelvakantie Rügen inclusief Hiddensee

Wij zijn aangenaam verrast door dit stuk van Duitsland. Vriendelijk, keurig met de corona opvolging, superlekkere ontbijten, goede overnachtingsplaatsen. Heel veel variatie in landschap en reismiddelen, boot, trein, taxi en stoomtrein. Dit was goed geregeld en vlotte uitstekend. De routes waren zeker niet zwaar en dus heel goed te doen. De routes waren hier en daar niet altijd even duidelijk. Denk door de vertaling van duits naar nederlands. Maar met kaartje erbij waren we er altijd vlug uit. De stranden en het water van de Oostzee zijn heerlijk en proper. Wij hebben ook heel de periode in juli aangenaam weer gehad.

Lees meer

G. Lauwers

Mijn cijfer:

9

Deze wandelvakantie heeft aan al onze verwachtingen voldaan. De reis was voor eigen verantwoording dus dat hebben wij zelf ingevuld. De route was mooi en goed. Alle overnachtingen/adressen waren prima.

P. Ernst

Mijn cijfer:

10

Wandelvakantie mooiste paden van Oost-Drenthe

Het was een heerlijke week. Bijna alle overnachtingen en de verzorging waren uitstekend. Enkel het hotel in Emmen was wat minder (rommelig, toe aan onderhoud, maaltijd kwam van restaurant aan de overkant en was niet goed warm, kamer te klein om in te kunnen eten). De routes waren mooi, maar de beschrijving klopte niet altijd. Zo waren er wegwerkzaamheden aan de N34 (waar we langs moesten) waarbij nieuwe wegen en viaducten werden aangelegd. Het gevolg was dat we zelf maar moesten uitzoeken hoe we daar omheen konden. Wij zagen niet zo gauw een mogelijkheid en hebben toen geprobeerd over het bouwterrein door de hekken weer op onze weg uit te komen. Gelukkig was het Hemelvaart en werd er maar door een paar man gewerkt. Op ons telefoontje naar jullie kregen we een antwoordapparaat. Onze laatste wandeldag ging van Anderen naar Ees. Echter in de GPS stond deze route niet. Na telefonisch overleg met Ecktiv werd ons verteld de route van Anderen naar Borger te nemen en van Borger naar Ees te gaan. We kregen nog wat uitleg over de weg van Borger naar Ees, maar toen we daar eenmaal waren was moeilijk te zien hoe dat in elkaar zat, vooral omdat wij daar niet bekend zijn. We zijn toen met Google Maps naar Ees gelopen. De route Anderen - Ees had gewoon in de GPS moeten staan en ook een omleiding bij de N34.

Lees meer

C. van Dijk

Mijn cijfer:

7

Wandelvakantie langs de kustlijn rond Madeira

Prima begeleiding door lokale organisatie. Nette en prima hotels.

T. van Moergastel

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie GR34 Douanepad van Granville naar Saint-Malo

De overnachtingsadressen waren op 1 naar top. Mooi gelegen schoon etc. Een adres was een B&B waar we onder een wollen dekentje sliepen. Dat vonden we wel heel ver gaan. De routes waren super mooi! Afstanden soms iets langer dan aangegeven. Beschrijving duidelijk. We moesten eerst even wennen aan de kromme Engelse vertaling maar verder prima. Nacht aan voor en achterkant is aan te raden. Grandville is een mooie stad en het hotel op de laatste plek was erg leuk. Stadje ook ik zou niet meteen de trein instappen. Vervoer van bagage verliep super alles stond steeds weer netjes klaar. Prachtige kusten met de verassing van eb en vloed.

Lees meer

J. Bakker

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Eifelsteig van Aken naar Blankenheim

Was prima wandelvakantie. Het enige minpunt was dat er op 1 adres 2x geslapen moest worden. Er zouden geen hotels beschikbaar zijn. Hierdoor moesten we aan het eind van de ene dag en het begin van de andere dag met de bus naar onze bestemming.

J. van Beek

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie door het Zwarte Woud naar de Bodensee

De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen. Een prachtige route, langs gastvrije tophotels, in een erg mooi gebied. Door de overvloedige regen deze zomer was op een enkel traject de route iets zwaarder dan gewoonlijk (bv 2e gedeelte Schattermuhle/Blumberg). Zeer aangenaam was ook de uitvoerige route informatie. Het pakket lag in de eerste locatie (Hochfirst) op ons te wachten.

Lees meer

W. van Beek

Mijn cijfer:

9

G. Bastiaansen

Mijn cijfer:

8

Huttentocht Frankrijk door Parc National de la Vanoise

Wij hebben de reis anders uitgevoerd dan in de beschrijving staat, maar wel in het zelfde gebied met deels dezelfde route. Ecktiv heeft ondanks mijn bijzonder late boeking alles op alles gezet om de door mij gewenste huttentocht voor elkaar te krijgen. Het was allemaal heel last minute klaar, maar top geregeld! Fijne hutten en hotels, ook de route app en de omschrijving was fantastisch. Alle informatie duidelijk en bij de hand. Wel waren een aantal routes erg lang en ook wel een beetje spannend hier en daar. Nationaal park La Vanoise was mij totaal onbekend, maar wat een natuurpracht, zeker de moeite waard. Echt heel fijn geregeld, ik ga zeker nog een huttentocht doen!

Lees meer

N. Spring in 't Veld

Mijn cijfer:

9

Huttentocht Dolomieten Panoramaroute Val di Fassa

Super week gehad! Alles was goed geregeld. Leuke hutten, goed eten en prachtige omgeving.

E. Kuipers

Mijn cijfer:

9

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?