Nieuw 5-daags Duinwandel-arrangement van Schoorl naar Haarlem

Foto: Marc Veraar

De twee mooiste en breedste Duingebieden van Nederland zijn de Schoorlse Duinen en Zuid-Kennemerland bij Haarlem. Deze worden met elkaar verbonden door een smallere, maar minstens zo mooie strook strand en duinen van Wijk aan Zee via Castricum, Egmond en Bergen naar Schoorl. Op dit moment ontwikkelen we een nieuw 5-daags Duinwandel-arrangement dat start in de Schoorlse Duinen en eindigt in Zuid-Kennemerland bij Haarlem. Onderweg zal je voor 95% door de duinen of over het strand lopen en overnachten doe je in driesterren hotels in gezellige kustplaatsen.

Wil je komend voor- of najaar je hoofd weer eens helemaal leeg maken, de zee en de dennen ruiken of alleen maar genieten van onze mooiste Hollandse Duingebieden, dan is dit misschien wel een uitgelezen mogelijkheid.

Spreekt dit Duinwandel-arrangement je aan? Laat dat dan weten via het vrijblijvend interesseformulier onderaan deze pagina, dan houden we je als eerste op de hoogte.

Spreekt dit Duinwandel-arrangement je aan? Laat dat dan weten via onderstaand vrijblijvend interesseformulier, dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Ecktiv 5-daags Duinwandel arrangement van Schoorl naar Haarlem

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?